JOM SAYA AJAR

CARA BUAT BISNES WEBSITE  SECARA  pART TIME.

RM5,000 / SEBULAN / 2 JOB

Hai semua, saya Naim Yahaya, ini tahun ke 8 saya dalam dunia buat website dan system. Pertama kali dalam Malaysia, tak pernah dibuat orang, saya nak menganjurkan Sesi Konsultansi Tambah Pendapatan Sebagai Website Designer. (TPSWD)

Kenapa bisnes website ni takda orang share? Sebab dia sebuah pengalaman yang sangat mahal. Seolah-olah, Colonel Sanders bocorkan resipi ayam power dia untuk lebih ramai orang boleh jual ayam macam dia.

Dah la bagi resipi, lepas tu dia ajar nak bawa naik bisnes tu dari jual rumah ke rumah sampai menjadi sebuah syarikat yang revenue stream hingga RM125 billion / setahun.

Saya takda lah sampai billion punya bisnes. Tapi tak salah pun kita ada impian macam Colonel Sanders ni.  Macam saya, paling tinggi yang saya boleh buat revenue tahunan hanya sekitar RM1j ke 1.3j sahaja.

Ini untuk tahun 2022 dari januari hingga 29/8/22

So apa program TPSWD ni?

Program ini berbentuk konsultansi. Saya akan dedahkan bagaimana dengan ‘Zero’ pengetahuan dalam website design ni, boleh jadi mahir malah hingga expert, sehingga boleh dapat side income at least RM5,000 / sebulan dengan hanya 2 job.

2 job ini akan siap dengan begitu profesional, sehingga klien sangka macam kita dah buat benda ni lama. Dari segi cara kita prospecting, seal the deal, deliver job dan after sale service membuatkan customer rasa kita sangat terror.

Cara nak masuk market dengan konfiden sebagai website designer
Platform pengurusan perniagaan. Macam perakauanan, after sale service dan lain-lain.
Cara nak close deal
Cara nak tetapkan harga servis
Cara nak prospecting
Cara nak jaga after sale / support
Belajar buat website pelbagai jenis kategori yang anda nak. E-commerce boleh, corporate boleh, landing page dan lain-lain lagi.
Kat sini nampak tak beza servis konsultansi saya? Bukan setakat ajar buat website dan run sendiri, tapi selagi kita bersama, saya akan guide sampai dah boleh independent dengan cemerlang.

Antara Syarikat Yang Pernah Saya Bantu

Kepada anda yang background non-IT, jangan risau langsung. Even team mate saya dulu yang tak tahu langsung pasal website, sekarang dah masuk bekerja dengan company besar.

Staff saya yang sailang saya pun ramai saja. Dulu masuk nak beli domain pun tak tahu. Tapi sedikit pun saya tak kisah. Janji diorang perform dengan pilihan baru.

Kalau anda ada lebihan yang anda boleh sponsor macam adik beradik, rakan-rakan, boleh ajak diorang ke sesi konsultansi ini. Dah dapat modal bayar la balik kan. Serius sesi ni sangat sesuai dengan semua lapisan umur atas 18 tahun dan ada keinginan yang kuat untuk belajar.
Jom saya ceritakan macam mana nak join sesi konsultansi ini
3 Bulan Pertama
Target 2 job closed dalam tempoh 3 bulan ni
=
Pendapatan diantara RM3,000-RM5,000
Bulan-Bulan Seterusnya…
Saya akan consult dan guide selagi melanggan. Yang capai target 3 bulan pertama, kita akn bawa pergi ke fasa berikutnya seperti berikut:-
Cara pencen buat website tapi income maintain siap lebih
Cara expand service ke system lain even tak pandai coding. Lagi masyuk yang ni.

Fasa ini agak mencabo sebab deal dengan manpower. Tapi kita ada kaedah nak settlekan bab ini. Memang mudah.

Berapa harga yuran untuk sesi konsultansi sepanjang 3 bulan ini?

Harga asal RM6,998.70. Murah sangat dah sebulan dalam rm2ribu lebih je. Effort dan komitmen saya tak sikit dan sangat tough untuk bantu anda masuk dalam industri ni.

Jujur saya tak suka anda nak sangat join tapi tak mampu nak bayar. Rasa zalim tak boleh tolong.

So sekarang ini offer saya yang sangat terhad. Kalau saya rasa saya nak naik harga, terus je saya naik tanpa tunggu dah.

Bukan RM6,998.70

Bukan RM5,998.70 

Bukan RM4,998.70 

Tapi hanya RM1,998.70 untuk 3 bulan tuan-tuan, puan-puan

Lebih kurang RM650 sahaja sebulan, sama dengan jumlah yang anda spend untuk minum kopi dan tengok wayang setiap bulan, hahaha.

Program ini akan bermula pada

06 December 2022

Anda daftar dan tenang sahaja sehingga tarikh berkenaan. Sejurus tiba tarikh tersebut, saya akan umumkan dalam group telegram step seterusnya dan anda akan terus dibekalkan dengan toolkit TPSWD yang akan ada semua flow dalam program ini.

DISCLAIMER*

Program ini tak rushing nak siap cepat-cepat. Sebenarnya lebih kepada nak guide kalau nak masuk dalam industri ini. Industri ni tengah mencanak naik sebab demand dan kesedaran orang memang nak pergi pada online dan website. So at least bila anda join, anda tahu dengan sapa anda nak refer.

Cukup slot saya tutup dan daftar sekarang.

3 free gift untuk 10 terawal!

Toolkit TPSWD

(Business Card, Notebook, Lanyard, Pen)

Free Coaching

1 to 1 Coaching Every Month

Free Client

free 5 high quality prospect

GIVEAWAY

IPHONE 13 PRO MAX & IPAD PRO 13.5 INCH

Soalan lazim

TPSWD adalah program 1 to 1 dengan peserta pada jadual yang telah ditetapkan dan dipersetujui bersama. 

Untuk sesi 3 bulan pertama, kita akan adakan 1 to 1 dengan pelanggan secara video call @ meet up di pejabat TPSWD. 

Anda akan belajar dan seperti jadual berikut:- 

  1. Pilih niche website
  2. Belajar buat website
  3. Belajar deal projek
  4. Belajar buat portfolio
  5. Belajar pengurusan bisnes agensi website
  6. Belajar deliver projek pada client.

Sesi 3 bulan seterusnya, anda akan belajar senarai berikut:-

  1. Kembangkan niche website yang anda boleh buat
  2. Buat job lebih banyak
  3. Expand team
  4. Partnership dengan rakan-rakan industri
  5. Sehingga boleh satu set lengkap pengurusan agensi website

Tiada. Yuran anda untuk setiap 3 bulan itu sahaja sebagai komitmen. 

Boleh chat kami di Telegram untuk dapatkan kod kupon diskaun di sini 

Siapa cakap anda tak mahir IT. Ni dah sampai ke website saya dan baca sehingga sini membuktikan anda sudah celik IT. Janji ada keinginan nak belajar dan berjaya dalam bidang yang diceburi. 

Saya boleh pinjamkan laptop saya untuk anda belajar. Terhad pada 5 orang sahaja. Laptop tak banyak.

Jangan putus asa. Kita postmortem semula mana silap. Kalau dah dapat leads tapi closing tak kena, kita betulkan semula. Kalau lead tak dapat, kita usahakan sama-sama sampai dapat. 

Itu adalah yuran anda pada saya untuk saya ajar dan bantu bagaimana nak jalankan bisnes website. 

Harga RM1,998.70 adalah yuran pengajian sepanjang tempoh 3 bulan dan akan diperbaharui pada setiap 3 bulan berikutnya. 

Berapa yang anda berjaya jana, itu 100% keuntungan anda tanpa perlu bayar royaliti atau cas-cas lain. 

Saya bagi diskaun RM500 untuk anda dan kawan anda. Yuran 3 bulan anda menjadi RM1,498.70

Bergantung pada kekosongan. Tapi saya akan pastikan anda tidak akan menunggu lebih daripada 2 minggu. 

BERMULA PADA

06 December 2022

SESI KONSULTANSI TAMBAH PENDAPATAN SEBAGAI WEBSITE DESIGNER.

BERSAMA

× Ada soalan? Chat di sini